tracking

Subscribe to our daily email of featured TEDxTalks

This video was filmed at an independently organized TEDx event and uploaded by the organizer. To flag a video (good or bad!), use this form.

Com la educació en valors i l'esport es poden fondre | JUANJO ROVIRA | TEDxAmposta
Viewed 1 time
Added Aug 2, 2016
Share this story
Email
Embed
Juanjo és molt conegut com a organitzador de activitats esportives d'alt nivell, però ell ens ensenya que el camí, a pesar de ser molt dur i en molts de sacrificis, sempre s'ha de fer des de la generositat, l'altruisme i la tolerància i el seu projecte així ens ho demostra.

Juanjo Rovira va néixer a Bítem. Empresari compromès amb el territori i amb la societat en general, dirigeix el prestigiós Torneig MIC (Mediterranean International Cup), al qual ha portat a ser el torneig de futbol base més prestigiós del món.

Aquest any, el MIC ha comptat amb més de 250 equips, de 40 països dels cinc continents. També forma part de la Fundació Esport Solidari Internacional i és Director Tècnic del programa de captació de jugadors, Aspire Football Dreams dependent de l’Acadèmia Aspire de Qatar, fet que el porta a viatjar pel 3er mon captant talent per a donar-los-hi una oportunitat.

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx