tracking

Subscribe to our daily email of featured TEDxTalks

This video was filmed at an independently organized TEDx event and uploaded by the organizer. To flag a video (good or bad!), use this form.

Educar els infants per ser més capaces de viure | Muriel Palma | TEDxPlaçadelForum
Viewed 1 time
Added Sep 7, 2016
Share this story
Email
Embed
L'educació sovint passa per alt les tendències humanes més naturals com la comunicació, la descoberta o el moviment. I interferir en aquest procés significa d'alguna manera limitar el potencial educatiu i per tant el desenvolupament futur de l'infant.
Qualsevol ajuda innecessària és un obstacle al desenvolupament, segons el mèdote Montessori.
Pot el nen desenvolupar d'aquesta manera la seva autonomia? Poder sentir-se així persones més fortes, més capaces de viure?

Mestra de Primària especialitzada en el Mètode Montessori per la Association Montessori Internationale (AMI), va entrar al món de l’educació atreta per aquesta forma diferent de construir l’aprenentatge. Després de treballar com a mestra Montessori a Zürich (Suïssa), col·labora actualment en formacions Montessori per a mestras/es tant al nostre país com a l’estranger amb la voluntat d’ajudar a implementar aquest mètode a un ampli ventall del món educatiu.

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx