tracking

Subscribe to our daily email of featured TEDxTalks

This video was filmed at an independently organized TEDx event and uploaded by the organizer. To flag a video (good or bad!), use this form.

El futuro del grafeno y la importancia de las pequeñas cosas | ELI PRATS | TEDxAmposta
Viewed 15 times
Added Jul 29, 2016
Share this story
Email
Embed
Eli Prats nos lleva desde el pasado a un futuro facinante de aplicaciones insospechadas que ya están empezando a ser realidad.

Investigadora i experta en grafé. Té 15 publicacions, 1 patent, un llibre de divulgació i ha realitzat xerrades a congressos rellevants sobre la investigació del seu grup en grafè.

És component dels BigVan científicos sobre ruedas.

Doctora en Química (Excellente Cum Laude), per la Universitat de Barcelona (UB). Ha estat Post-Doc al CSIC, dins del Grup d’Aplicacions Biomèdiques de l’Institut de Microelectrònica de Barcelona, ​​durant 5 anys i actualment és investigadora del Centro de Investigación Biomèdica en Red-Bioingeniería, Biomaterials y Nanomedicina (CIBER-BBN), dins el mateix centre.

Ha realitzat estades a la Universitat de Lyon I Claude Bernard a l’Institut de Ciències Analítiques i a la Universitat de Chicago, al departament de Química Orgànica i al Howard Hughes Medical Hospital.

Les seves investigacions més recents es basen en la funcionalització de plataformes de sensors químics i bioquímics així com la caracterització de materials no conve

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx