tracking

Subscribe to our daily email of featured TEDxTalks

This video was filmed at an independently organized TEDx event and uploaded by the organizer. To flag a video (good or bad!), use this form.

El que no coneixem ens espanta | Marc Castellnou | TEDxPlaçadelForum
Viewed 62 times
Added Sep 6, 2016
Share this story
Email
Embed
El que no coneixem ens espanta i en resposta ens posem a la defensiva. Però per crear un futur millor necessitem transformar l'enemic en una nova capacitat de gestió.

Els incendis ens han ensenyat que el que ens fa por ens fa construir murs, murs que ens fan tancar en nosaltres mateixos. Però si integrem el problema en el nostre dia a dia se'ns crea un futur diferent.

Actualment és Inspector del Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya i Analista en cap dels GRAF. Compagina la seva activitat professional amb les classes a la Universitat de Lleida i és President del Patronat de la Fundació Pau Costa. Va ser premiat el 2015 amb el Safety Award per la IAWF (International Association of Wildlland Fire) als USA. Ha col·laborat en la creació d’equips d’anàlisi d’incendi forestal a Espanya, Portugal, França i Regne Unit.

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx