tracking

Subscribe to our daily email of featured TEDxTalks

This video was filmed at an independently organized TEDx event and uploaded by the organizer. To flag a video (good or bad!), use this form.

How a cardboard frame can connect the world | DOROTHÉE ADAM | TEDxAmposta
Viewed 8 times
Added Aug 1, 2016
Share this story
Email
Embed
Dorotheé promotes the photographic exchanges between groups of children from disadvantaged backgrounds, living all over the world. Photography is taught as a language and gives the children the chance to communicate through images although they don’t have the same mother tongue and don’t have the opportunity to meet physically.

Reportera oficial del President Francés François Hollande, a qui acompanya a la majoria dels seus viatges a França i a l’estranger. Depenent de la presidència de la república, realitza reportatges, documentals, vídeos interactius i també en formats curts, de les accions i viatges del President Francés.

Ha fet moltes pel·lícules i documentals sobre el medi ambient com la sèrie de l’Àrtic “Ànima Pol Inua” i “1 minut a l’Àrtic”, viatjant per a tal fi en varies expedicions a l’Àrtic.

És co-fundadora de la Fundació An eye for an eye, que crea correspondència fotogràfica a llarg termini entre els grups de nens en situació de desavantatge i nens del països desenvolupats tenint projectes oberts a tot el món. Amb aquesta experiència els dóna l’oportunitat d’explicar la seva vida en imatges a pesar de no parlar el mateix idioma i de no poder reunir-se físicament.

La fundació està liderant projectes a Cambodja, Sud-àfrica, Índia i Bolívia.

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx