tracking

Subscribe to our daily email of featured TEDxTalks

This video was filmed at an independently organized TEDx event and uploaded by the organizer. To flag a video (good or bad!), use this form.

Kratak kurs administrativne samoodbrane | Žarko Ptiček | TEDxVršac
Viewed 3 times
Added Jul 19, 2016
Share this story
Email
Embed
Da li ste nekad imali problem sa administracijom i zašto je potrebno braniti se od nje? Od čega se branimo i da li se može odbraniti? Šta je politika animoziteta? Zbog čega je bitno dobro poznavanje zakona? Odgovore na ova i druga pitanja, potražite u govoru Žarka Ptičeka, "Kratak kurs administrativne samoodbrane".

Žarko Ptiček je rođen u Beogradu 1977. godine. Završio Prvu beogradsku gimnaziju i Pravni fakultet Univerziteta Union, član je Statutarne komisije RNIDS i arbitar je u Komisiji za rešavanje sporova povodom registracije nacionalnih internet domena pri Privrednoj komori Srbije
Privredno društvo Ptiček d.o.o. Beograd osniva 2014. godine nakon višegodišnjeg rada u Advokatskoj kancelariji Ptiček u kojoj se bavio IT pravom. Prateći razvoj i pružajući pravnu podršku IT firmama u Srbiji bio angažovan na zastupanjima pred sudovima u IT pravnim stvarima uključujući i Tužilaštvo za VTK, izradi ugovora specifičnih za visokotehnološko pravo i E-trgovinu, zastupanju firmi u informatičkoj delatnosti, kao i osnivanjima, statusnim promenama i postupcima likvidacija privrednih društava. Učestvovao u izmenama i dopunama nekoliko zakona iz oblasti deviznog i elektronskog poslovanja i izradi vodiča za elektronsku trgovinu.

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx