tracking

Subscribe to our daily email of featured TEDxTalks

This video was filmed at an independently organized TEDx event and uploaded by the organizer. To flag a video (good or bad!), use this form.

L'atractiu de la vulnerabilitat | PAU SAMO | TEDxAmposta
Viewed 3 times
Added Jul 29, 2016
Share this story
Email
Embed
Les empreses i organitzacions busquen l'element per a connectar en les persones. Pau li treu importància a les eines més populars i descobreix com un organització vulnerable és més atractiva.

Postgrau en Personal Branding, Master en Direcció General d’Empreses, Business Practitioner en PNL, mig geògraf, mariner mercant i amb formació de grau en màrqueting.
Actualment compagina diversos projectes: És Consultor Independent, especialista en Canals de Distribució a la multinacional SIMON Holding, professor al master de Direcció General i Lidertatge de la UdL y Expert en Marca Personal a Ingenio LeaderShip School
Molt popular entre el ambient emprenedor i empresarial català, si s’ha de definir en una sola paraula sempre diu que és venedor. Porta fent-ho des de l’any 2000 de forma professional però tota la vida la enten com un intercanvi entre persones, per tant porta tota la vida venent, com tothom.
Com a consultor està especialitzat en incrementar vendes implantant tècniques de branding i Màrqueting. S’orienta a optimitzar forces de venda i departaments de Desenvolupament de Negoci però la orientació al mercat relacional de les empreses és la seva principal tasca.

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx