tracking

Subscribe to our daily email of featured TEDxTalks

This video was filmed at an independently organized TEDx event and uploaded by the organizer. To flag a video (good or bad!), use this form.

La revolución de los satélites | MARIE LEFEVRE | TEDxAmposta
Viewed 1 time
Added Aug 1, 2016
Share this story
Email
Embed
Marie Lefevre desde su posición de responsabe de nuevos proyectos de observación espacial en la agencia espacial francesa, nos transmite su idea que la nueva observación del planeta va a suponer una revolución

Filla de l’ampostina Visi Maigí, refugiada amb la seva família de la Guerra Civil. És va començar a interessar per la ciència llegint les revistes científiques que la seva mare comprava per enviar-les al seu germà a Amposta perquè no les trobava a l’Espanya franquista.

És Expert Sènior en Sistemes espacials d’observació de la Terra al Centre Nacional d’Estudis Espacials, Agència Espacial Francesa CNES.

Experta de les Nacions Unides (PNUD) en hidrologia i domini Teledetecció INP-ENSAT, CESBIO i el CNES Ciències supervisor de Tesi i Post-doctorat.

Està a càrrec de la coordinació d’observació de la Terra.

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx