tracking

Subscribe to our daily email of featured TEDxTalks

This video was filmed at an independently organized TEDx event and uploaded by the organizer. To flag a video (good or bad!), use this form.

Los nuevos y desconocidos talentos para liderar | ALFONSO ALCANTARA | TEDxAmposta
Viewed 12 times
Added Aug 4, 2016
Share this story
Email
Embed
En una charla amena y divertida, Yoriento va desgranado los 4 nuevos talentos que no sospechamos, pero que nos pueden ayudar a liderar y motivar a nuestros equipos.

Alfonso Alcàntara @yoriento
Alfonso Alcàntara va obtenir el Premi extraordinari en Psicologia per la Universitat de Granada i entusiasta de la ciència aplicada al món professional.

Amb més de 119000 seguidors, és un del coachs més influents a Espanya. Ha publicat #SuperProfesional (Alienta Editorial)

Presta serveis de coaching a professionals i directius; imparteix conferències a empreses per a la gestió del canvi positiu en productivitat, lideratge, motivació, treball en equip, marca personal i empresa 2.0 i desenvolupa accions de formació dirigides a professionals, persones, professors, orientadors i coachs.

A Yoriento.com, portal ja clàssic sobre recursos humans, ha publicat més de 800 articles per al canvi positiu en la vida professional i en l’empresa. Els seus més de 9000 subscriptors reben un correu setmanal amb les seves publicacions exclusives i totes les novetats.

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx