tracking

Subscribe to our daily email of featured TEDxTalks

This video was filmed at an independently organized TEDx event and uploaded by the organizer. To flag a video (good or bad!), use this form.

Moja izkušnja Quidditcha | Verena Deutch | TEDxUniversityofLjubljana
Viewed 4 times
Added Jul 13, 2016
Share this story
Email
Embed
Verena Deutsch je dekle, ki je v Slovenijo s seboj pripeljalo nadvse nenavaden šport - Quidditch. Z igro se je spoznala pred leti v rodni Nemčiji, nato še v Belgiji, in ko je oktobra začela s študijem na ljubljanski univerzi, se je odločila, da bo v Ljubljani ustanovila prvo quidditch ekipo.

Verena Deutsch je dekle, ki je v Slovenijo s seboj pripeljalo nadvse nenavaden šport - Quidditch. Z igro se je spoznala pred leti v rodni Nemčiji, nato še v Belgiji, in ko je oktobra začela s študijem na ljubljanski univerzi, se je odločila, da bo v Ljubljani ustanovila prvo quidditch ekipo. S pomočjo prijateljev in znancev ji je to tudi uspelo in že novembra so se podili po Tivoliju z metlami med nogami. Prišli so tudi do Evropskega Quidditch prvenstva in to jim je dalo še večjo motivacijo za nadaljni zagon. Trenirajo vsak teden, po soncu ali v snegu, tako kot se za ta *ukjen šport spodobi. Verena je odločna punca, ki verjame, da je prihodnost tega športa svetla, ne glede na to, kako nor se sliši.

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx