tracking

Subscribe to our daily email of featured TEDxTalks

This video was filmed at an independently organized TEDx event and uploaded by the organizer. To flag a video (good or bad!), use this form.

"Neboš." ... Ja, bom! | Jan Kukovec | TEDxUniversityofLjubljana
Viewed 2 times
Added Jul 13, 2016
Share this story
Email
Embed
Absolvent podiplomskega študija Biotehnologije, "toti" ki zmeraj nekaj prodaja, govori, si izmišljuje nove nemogoče ideje in jih občasno tudi realizira. Včasih jih realizira v obliki podjetja, in še s tremi prijatelji prodaja zamašek, ki vsako plastenko spremeni v bong oz. vodno pipo.

Jan Kukovec je absolvent podiplomskega študija Biotehnologije, "toti" ki zmeraj nekaj prodaja, govori, si zmišljuje nove nemogoče ideje in jih občasno tudi realizira. Včasih jih realizira tudi v obliki podjetja, in še s tremi prijatelji prodaja zamašek, ki vsako plastenko spremeni v bong oz. vodno pipo. Visoko regulirani industriji, in njej značilnim oviram in stigmam so v podjetju kos, se pa večkrat vračajo k misli ''kaj si lahko zberemo še težjo panogo, prosim''. Je "freestayler", ki včasih skreira več problemov, kot jih reši. Zagovornik konstantnega interdisciplinarnega izobraževanja. Kot študent senator Univerze v Ljubljani in predsednik Študentskega sveta Univerze v Ljubljani poskuša zagotoviti čimboljše pogoje za kvalitetno Univerzo, ki bo to omogočala. Drugače pa tudi vinogradnik, debater, brivec, kuhar, mornar in potapljač.

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx