tracking

Subscribe to our daily email of featured TEDxTalks

This video was filmed at an independently organized TEDx event and uploaded by the organizer. To flag a video (good or bad!), use this form.

Nuevas tendencias en procesamiento de alimentos | XAVIER MARTINEZ | TEDxAmposta
Viewed 9 times
Added Aug 2, 2016
Share this story
Email
Embed
Es sabido que la calidad de lo que comemos nos ayuda a vivir más años, pero Xavi, nos da pistas sobre como el nuevo proceso de altas presiones mejora considerablemente el aporte en salud de lo que comemos y bebemos.

Diplomat en Direcció de Màrqueting per EADA, amb un màster en Direcció i Administració d’Empreses a IAD.

Actualment és president i Director General de TQ Tecnol, SA, President i Direcotr General de Go Fruselva, SL, Vocal de Mutua Universal,

Destaca en la seva trajectòria professional l’activitat empresarial amb la creació de l’empresa TQ Tecnol, SA dedicada a la producció i distribució de productes tècnics per a la construcció, i posteriorment la creació el 2008 de la societat holding SERVEIS I ADMINISTRACIONS MASERGRU, SL (Grup TECNOL).

Va adquirir el 100% de la planta productiva de sucs de fruites de PAGO Fruschsäfte i es va transformar en la nova companyia GO FRUSELVA, SL, dedicada al co-manufacturing de sucs, nèctars, smoothies i begudes nutricionals de qualitat Premium.

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx