tracking

Subscribe to our daily email of featured TEDxTalks

This video was filmed at an independently organized TEDx event and uploaded by the organizer. To flag a video (good or bad!), use this form.

Podem crear noves capacitats per afrontar les discapacitats? | Ricard Borrull | TEDxYouth@Amposta
Viewed 9 times
Added Oct 17, 2016
Share this story
Email
Embed
Conviure amb una discapacitat és un repte diari amb el què s’ha d’aprendre a treballar, i el secret per fer-ho no consisteix en solucionar aquestes discapacitats, sinó aconseguir noves capacitats.
El nostre cervell és una font de poder desconeguda en molts sentits, però què podem utilitzar per interaccionar amb la tecnologia a través de diferents biosensors cerebrals per aconseguir noves oportunitats.
Gràcies a la col•laboració de diverses persones amb paràlisis cerebral s’ha pogut crear el videojoc NeuroNinja, el qual es controla amb el poder de la nostra ment, i és accessible per aquesta discapacitat, oferint una nova visió de com la tecnologia pot incrementar les nostres habilitats per ajudar a la societat.

Graduat en Enginyeria Informàtica per la Universitat Rovira i Virgili – Escola Tècnica Superior d’Enginyeria. Llenguatges de programació C, C#, Java, Java per Android, ARM, Phyton, Sistemes en Bash, llenguatge Groovy, javaScript per entorn web, llenguatge PaperJs per entorn web, llenguatge JQuery, HTML5, PHP, Base de Dades i manipulació JSON, manipulació en CSS, entorn Git, Base de Dades MySQL, Unity.  Ha desenvol·lupat un joc interactiu BCI basat en biosensors cerebrals de baix cost per persones amb paràlisi cerebral.

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx