tracking

Subscribe to our daily email of featured TEDxTalks

This video was filmed at an independently organized TEDx event and uploaded by the organizer. To flag a video (good or bad!), use this form.

Podran els nanorobots curar malalties com el càncer? | Samuel Sánchez | TEDxPlaçadelForum
Viewed 11 times
Added Aug 11, 2016
Share this story
Email
Embed
Més del 99% de les partícules dels fàrmacs subministrats no arriben mai al seu destí. Això provoca un grapat d'efectes no desitjats que cal repensar.
I si poguéssim teledirigir els fàrmacs fins el punt on veritablement són necessaris? Samuel Sánchez i el seu equip investiguen sobre com els nanorobots poden tenir un paper protagonista en la lluita contra tota sèrie de malalties en un futur pròxim.

L'investigador Samuel Sánchez (PhD Química, UAB, 2008) és un destacat investigador de perfil internacional especialitzat en nano-robots. Lidera el grup d'investigació al Max Planck Institute for Intelligent Systems (Stuttgart, Germany) i és professor d'investigació a l'Institut de Bioenginyeria de Barcelona (IBEC).

Samuel ha rebut diferents guardons i reconeixements com el del prestigiós MIT TR35 (Massachusetts Institute of Technology) “Innovator of the year under 35” en la seva edició espanyola, entre molts altres.

Ha publicat més de 90 articles científics en diferents publicacions i realitza conferències de divulgació arreu del món.

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx