tracking

Subscribe to our daily email of featured TEDxTalks

This video was filmed at an independently organized TEDx event and uploaded by the organizer. To flag a video (good or bad!), use this form.

Predanost se izplača | Tanja Janjilović | TEDxUniversityofLjubljana
Viewed 2 times
Added Jul 13, 2016
Share this story
Email
Embed
“Ljubim, kar delam in delam, kar ljubim” je slogan, s katerim se običajno predstavi Tanja Janjilović. Lansko leto je delovala pod okriljem ABC acceleratorja, kjer je pomagala krojiti usodo startupa z močno socialno vsebino, povezano z odnosom podjetij in širše javnosti do hrane.

“Ljubim, kar delam in delam, kar ljubim” je slogan s katerim se običajno predstavi naša govrnica Tanja Janjilović. Je ljubiteljica digitala in startupovskega adrenalina. Svojo startup-digitalno pot je začela že pri “rosnih” 22ih letih, ko je zgolj po naklučju prišla v tim smučarsko-turističnega startupa, kjer se je prvič srečala z duhom startupovske vneme in digitalnih orodij. Svoje digitalno zananje je brusila pod budnim očesom Googlovih mentorjev. Lansko leto je delovala pod okriljem ABC acceleratorja, kjer je pomagala krojiti usodo startupa z močno socialno vsebino, povezano z odnosom podjetij in širše javnosti do hrane. Ta izkušnja jo je pripeljala do močnih pitcherskih izkušenj,s katerimi je dobila tudi priznanje TechCrunch-a in samega John Biggs-a.

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx