tracking

Subscribe to our daily email of featured TEDxTalks

This video was filmed at an independently organized TEDx event and uploaded by the organizer. To flag a video (good or bad!), use this form.

Tehnologijom do pozitivnih društvenih promena | Miloš Belčević | TEDxVršac
Viewed 2 times
Added Jul 21, 2016
Share this story
Email
Embed
Gradovi Srbije su divni, međutim, odavno ih muči jedna boljka - grafiti mržnje. Ali zamislite da rešenje svako od nas ima pri ruci, u svom mobilnom telefonu. Hajde da isteramo mržnju sa ulica, pokažemo koliko smo duhoviti i otvoreni, a naš grad i kraj mesto za raznolikost. Miloš će u svom govoru prezentovati ideju kako se to može postići.

Montaža: Aleksandar Korom

Miloš Belčević je digitalni preduzetnik zaljubljen u komunikaciju, jezike i marketing.
Radio je za više međunarodnih firmi i klijenata kao SEO menadžer, pisac sadržaja, content strateg, prevodilac i konsultant. Takođe je radio kao novinar, urednik, kolumnista na domaćim portalima.
Znanja i veštine je sticao kroz formalno i neformalno obrazovanje - master studije na Rome Business School, Italija; osnovne studije na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, školovanje na Cambridge International School IT Academy, Srbija; CIM Accredited Study Centre Internet Academy, Srbija; letnji kurs norveškog jezika i kulture na Univerzitetu u Bergenu, Norveška; kao i na različitim radionicama, kursevima, seminarima i konferencijama.
Iskreno veruje da tehnologiju i nove medije možemo iskoristiti kako bismo doprineli pozitivnim društvenim i ličnim promenama, kao i u poslovanje zasnovano na ljudskim vrednostima.

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx