tracking

Subscribe to our daily email of featured TEDxTalks

This video was filmed at an independently organized TEDx event and uploaded by the organizer. To flag a video (good or bad!), use this form.

Un nuevo sistema operativo social | Javier Creus | TEDxPlaçadelForum
Viewed 7 times
Added Sep 20, 2016
Share this story
Email
Embed
Les noves tecnologies acompanyades de noves fonts de confiança i un desig de transparència generen un moviment en el que els ciutadans estem desbordant les administracions públiques.
Si els ciutadans s'organitzen sabem que és possible canviar les coses. a

Podem pensar una manera més acomodada d'accés als recursos?

Considerat un dels estrategues i pensadors més innovadors sobre economia col·laborativa, els models de negoci oberts i P2P, la innovació ciutadana i la societat xarxa. És autor de l’informe @pentagrowth sobre les palanques del creixement exponencial. Javier Creus és cofundador de l’espai multidisciplinar @kubik i de la incubadora d’empreses Digital Mood. És autor del llibre “No Somos Hormigas” (Mondadori, 2011).

Considerado uno de los estrategas y pensadores más innovadores sobre economía colaborativa, los modelos de negocio abiertos y P2P, la innovación ciudadana y la sociedad red. Es autor del informe @pentagrowth sobre las palancas del crecicimiento exponencial.
Javier Creus es fundador del espacio multidisciplinar @kubik y de la incubadora de empresas Digital Mood. Es autor del libro "No somos hormigas" (Mondadori, 2011).

This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at http://ted.com/tedx